Tel Iasi: 0745 070 441

|

Tel Bucuresti: 0726 318 786

|

E: contact@studioesthetique.ro

|

Program Iași
Luni - Duminică: 09:00 - 20:00

|

Program București
Marți - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
Tehnologia noastră

Aparatură estetică avansată

Fiecare tratament oferit este susținut de aparatură estetică de top, garantând astfel rezultate durabile și vizibile. Descoperă tehnologia avansată din spatele procedurilor noastre și impactul acesteia asupra transformării estetice.

Tehnologie de ultimă generație pentru frumusețea și confortul dumneavoastră la Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale. DermaLaser Ice si T-Shape 2
Tehnologie de ultimă generație T-Shape 2 de la Baldan Group la Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale
Inovație și Eficiență

T-SHAPE 2 transformă remodelarea corporală

T-SHAPE 2 marchează un nou capitol în estetica avansată, combinând tehnologii de ultimă oră pentru a oferi o experiență de remodelare corporală incomparabilă. 

Acest echipament revoluționar nu doar că redefinește contururile, ci reînvie și textura pielii, oferind o soluție completă pentru combaterea celulitei, îmbunătățirea tonusului și modelarea armonioasă a siluetei.

Cu ajutorul combinației sale unice de laser, vacuum, radiofrecvență și LED, T-SHAPE 2 deschide porțile spre o nouă dimensiune a frumuseții și binefacerii, demonstrând că limitele dintre tehnologie și arta remodelării corporale sunt în continuă evoluție.

Mezosfere T-Shape 2 la Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Mezosfere

Experimentați noua frontieră în remodelare corporală cu mezosfere, aparatul nostru inovator ce redefinește confortul și eficacitatea. Utilizând o tehnologie avansată de microvibratie compresivă, mezosfere este un adevărat pionier în estetică, promițând o experiență de neuitat și rezultate vizibile. 

Oferind tratamente complete pentru întregul corp, Mezosfere combină puterea a 45 de sfere de silicon moi cu multiple beneficii:

Reactivarea metabolismului, revitalizând și tonifiind corpul.

Stimularea drenajului limfatic pentru a reduce edemele și a detoxifia organismul.

Oxigenarea țesuturilor, esențială pentru un ten luminos și sănătos.

Efecte relaxante, transformând fiecare sesiune într-o oază de binefăcători și liniște.

Design-ul său intuitiv și confortabil face din Mezosfere un favorit instant, oferind o experiență plăcută și efecte remarcabile. Este momentul să descoperiți puterea transformătoare a Mezosferelor și să vă bucurați de un corp visat și o piele revigorată.

Role remodelatoare T-Shape 2 la Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Role remodelatoare

Descoperiți puterea unică a aplicatorului nostru cu role remodelatoare, o soluție avansată pentru conturarea corpului și reducerea celulitei. 

Conceput pentru a trata zone precum spatele, abdomenul, fesele și coapsele, acest aplicator de ultimă generație integrează tehnologii inovatoare - radiofrecvența bipolară, sucția cu vacuum în 4 timpi, și terapia cu laser LLLT - pentru rezultate remarcabile și vizibile.
Beneficiile includ:

Tratamentul eficient al celulitei de la gradele 1 la 4, transformând aspectul pielii pentru un finisaj neted și uniform.

Calibrare precisă a energiei laser și a radiofrecvenței pentru un impact maxim, asigurând o eficiență sporită și rezultate îmbunătățite.

Ușurință în utilizare, permițând o experiență confortabilă atât pentru practician, cât și pentru client.

Patru tipuri de pulsuri dinamice, care oferă un tratament personalizat pentru fiecare tip de piele și nevoie estetică.

Explorați potențialul revoluționar al aplicatorului cu role remodelatoare și simțiți diferența pe propria piele. Un corp remodelat, o piele mai fermă și o încredere sporită vă așteaptă cu acest echipament avansat - soluția perfectă pentru a vă atinge obiectivele estetice.

Multipolar aplicator corp T-Shape 2 la Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Multipolar

Aplicator corp

Transformați experiența de remodelare și relaxare corporală cu aplicatorul nostru Multipolar, o soluție tehnologică de ultimă generație pentru conturarea precisă a corpului.

Proiectat pentru a trata zone cheie precum spatele, abdomenul și coapsele, Multipolar combină Radiofrecvența Bipolară, Sucția Vacuum, Tratamentul cu Laser LLLT și o noutate absolută - Electroporația - pentru a oferi rezultate remarcabile și durabile.

Principalele beneficii includ:

Electroporație de avangardă, ce sporește absorbția ingredientelor active ale produselor cosmetice, asigurând o penetrare profundă și eficientă.

Ideal pentru slăbirea corporală și relaxarea musculară, oferind o abordare holistică a îngrijirii corporale.

Utilizarea a patru sau mai mulți electrozi pentru a transmite microcurenți în țesutul pielii, îmbunătățind tonusul și textura.

Aplicatoare disponibile în două dimensiuni, mare și mediu, adaptate pentru diverse zone ale corpului, asigurând o acoperire completă și o aplicare uniformă.

Radiofrecvența multipolară și vacuumul asistat, care încălzesc și penetrează profund straturile pielii, stimulând sinteza de colagen și elastină pentru un efect de tonifiere și fermitate.

Ușurință în utilizare și 4 tipuri de pulsuri dinamice, permitând personalizarea tratamentului în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client.

Aplicatorul multipolar este soluția ideală pentru cei care caută o metodă avansată și eficientă de remodelare corporală, combinând tehnologia de ultimă oră cu rezultatele palpabile. Permiteți-ne să vă ghidăm spre o nouă etapă în îngrijirea estetică, unde inovația întâlnește frumusețea și confortul personal.

Multipolar aplicator facial la T-Shape 2 Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Multipolar

Aplicator facial

Descoperiți puterea transformării cu aplicatorul facial multipolar, un simbol al inovației în tratamentele anti-îmbătrânire și de tonifiere a pielii.

Cu o abordare țintită pentru frunte, obraji, linia maxilarului și gât, inclusiv tratamentul pentru barbia dublă sau laxitatea pielii, multipolar redefinește standardele de îngrijire facială.
Beneficiile includ:

Conceput pentru a trata zone precum spatele, abdomenul, fesele și coapsele, acest aplicator de ultimă generație integrează tehnologii inovatoare - radiofrecvența bipolară, sucția cu vacuum în 4 timpi, și terapia cu laser LLLT - pentru rezultate remarcabile și vizibile.
Beneficiile includ:

Drenaj limfatic eficient și creșterea fermității pielii, pentru un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Un puternic tratament anti-îmbătrânire: stimulează fibroblastele și regenerează colagenul pentru o piele vizibil întinerită și revigorată.

Tehnologie avansată ce folosește 4 electrozi pentru transmiterea microcurenților în țesuturile pielii, îmbunătățind astfel tonusul și elasticitatea.

Radiofrecvența multipolară și vacuumul asistat, care încălzesc eficient zonele tratate, penetrând în profunzimea pielii până la hipoderm. Acest proces stimulează în mod natural sinteza de colagen, conferind pielii un aspect ferm și contururi mai definite.

Simplu de utilizat, cu 3 tipuri de pulsuri dinamice, adaptate pentru a corespunde nevoilor individuale ale fiecărui tip de piele și problemă estetică specifică.

Multipolar nu este doar un aplicator, este un partener în călătoria spre frumusețea atemporală și sănătatea pielii. Fiecare sesiune este o experiență transformativă, care vă va aduce mai aproape de obiectivele estetice dorite.

Acesta este angajamentul nostru față de excelența în îngrijirea facială - tratamente de calitate, rezultate măsurabile și o piele radiantă.

Aprobat de FDA

Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) a confirmat că T-SHAPE 2 și accesoriile sale sunt special indicate pentru:

Reducerea celulitei

Îmbunătățirea circulației

Alinarea durerilor minore musculare și a disconfortului

Ameliorarea spasmelor musculare

Acest recunoaștere nu doar atestă siguranța tehnologiei noastre, dar confirmă și eficacitatea rezultatelor declarate, care acum sunt certificate și garantate de FDA. 

Tehnologia inovatoare a T-SHAPE 2 asigură un tratament mai silențios și mai eficient, cu o radiofrecvență puternică și integrarea laserelor cu lungimi de undă diferite în fiecare accesoriu pentru tratamente corporale. 

Fiecare aspect al tratamentului poate fi personalizat în funcție de nevoile fiecărui client, asigurând o performanță optimă.

FDA approved T-Shape 2 Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale
DermaLaser ICE: Epilare definitivă cu tehnologie de vârf la Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale
Inovație și Eficiență

DermaLaser ICE: Epilare definitivă cu tehnologie de vârf

Studio Esthétique este mândru să ofere servicii de epilare definitivă cu ajutorul tehnologiei inovatoare DermaLaser ICE. Acest dispozitiv de ultimă generație folosește o tehnologie de tratament cu trei lungimi de undă (755nm, 808nm și 1064nm), având o putere impresionantă de 4000W. DermaLaser ICE este conceput pentru a combina eficacitatea supremă cu confortul absolut în procesul de îndepărtare a părului.

Caracteristici DermaLaser ICE: Epilare definitivă cu tehnologie de vârf la Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Caracteristici

Trei lungimi de undă combinată: Alexandrite (755 nm) ideală pentru părul deschis la culoare și subțire; Diode (808 nm) pentru o penetrare profundă a foliculilor și un tratament rapid; și o lungime de undă Yag (1064 nm) pentru penetrarea adâncă, ideală pentru tratarea părului înglobat în zone precum scalpul, subrațul și zonele pubiene.

Sistem de răcire performant și silențios: asigură o protecție sporită împotriva arsurilor, oferind un tratament sigur, confortabil și fără durere.

Aplicatoare de mare precizie: include un aplicator cu spot mare pentru tratamente rapide și eficiente, și un aplicator mic pentru precizie în zonele mici.

Beneficii DermaLaser ICE: Epilare definitivă cu tehnologie de vârf la Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Beneficiile

Rezultate permanente și rapide: DermaLaser ICE reprezintă cea mai avansată tehnologie din industria epilării definitive, asigurând rezultate de durată cu un confort sporit.

Tratament adaptat pentru toate tipurile de păr și piele: datorită celor trei lungimi de undă, DermaLaser ICE este eficient pentru o gamă largă de tipuri de păr și de culori, inclusiv părul deschis la culoare și subțire.

Experiență confortabilă și sigură: datorită tehnologiei de răcire avansate, DermaLaser ICE oferă o experiență de epilare lipsită de durere și confortabilă, cu un risc minim de iritație sau arsuri.

La Studio Esthétique, ne dedicăm să vă oferim cele mai eficiente și inovatoare soluții de îngrijire. Cu DermaLaser ICE, epilarea definitivă devine o experiență revoluționară, confortabilă și de încredere.

Weelko WKB002: Inovație în Termoterapie și Presoterapie la Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale
Inovație și Eficiență

Weelko WKB002: Inovație în Termoterapie și Presoterapie

Weelko WKB002 este un instrument digital multifuncțional cu ecran tactil, care îmbină două tratamente estetice revoluționare: termoterapia și presoterapia. Acest dispozitiv avansat include un costum complet, alcătuit din cizme, secțiuni pentru picioare, abdomen, brațe și o pătură specială pentru organizarea cablurilor, asigurând o experiență de tratament integrală și confortabilă.

Termoterapia oferită de Weelko WKB002 reprezintă o metodă inovatoare de utilizare a căldurii în scopuri terapeutice la Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Termoterapie

La Studio Esthétique, termoterapia oferită de Weelko WKB002 reprezintă o metodă inovatoare de utilizare a căldurii în scopuri terapeutice. Acest dispozitiv avansat este special conceput pentru a activa circulația sanguină, stimula metabolismul grăsimilor și a oferi relief în cazul durerilor musculare sau a rigidității. De asemenea, este extrem de relaxant, contribuind la o stare generală de bine.

Cu o temperatură maximă de operare de 55ºC, Weelko WKB002 ridică temperatura corpului, având un efect terapeutic și relaxant. Pe măsură ce corpul se încălzește, circulația sanguină se îmbunătățește, iar pielea începe să transpire, facilitând eliminarea toxinelor și a deșeurilor în timp ce corpul se răcește.

Acest dispozitiv dispune de 5 zone de tratament, permitând ajustarea temperaturii separat pentru fiecare zonă, de la 0ºC la 62ºC. Printre indicațiile principale ale termoterapiei cu Weelko WKB002 se numără:

Experiența termoterapiei cu Weelko WKB002 este mai mult decât un tratament; este o invitație la regenerare și relaxare profundă, oferind multiple beneficii pentru sănătatea și frumusețea dumneavoastră.

Tratamente de presoterapie de ultimă oră cu ajutorul aparatului Weelko WKB002, un tratament de frumusețe non-invaziv și nedureros, care stimulează sistemele limfatic și circulator la Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Presoterapie

Studio Esthétique vă oferă tratamente de presoterapie de ultimă oră cu ajutorul aparatului Weelko WKB002, un tratament de frumusețe non-invaziv și nedureros, care stimulează sistemele limfatic și circulator. Prin sistemul său de compresie, presoterapia crește fluxul venos și limfatic, îmbunătățind astfel întoarcerea venoasă și ajutând la eliminarea toxinelor din corp. Este eficientă în revitalizarea și oxigenarea pielii, contribuind la scăderea în greutate, definirea picioarelor, abdomenului și brațelor, și îmbunătățirea tonusului pielii.

Recomandăm 2-3 ședințe pe săptămână, adaptate în funcție de tratamentul specific și rezultatele dorite, cu o evaluare prealabilă importantă a clientului. Tratamentul este sigur, relaxant și plăcut.

Prin utilizarea presoterapiei Weelko WKB002, Studio Esthétique își propune să vă ofere o experiență unică, care combină relaxarea cu beneficii estetice și de sănătate remarcabile.

Indicații

Aparatul Weelko WKB002 este special conceput pentru a răspunde unei game variate de nevoi estetice și de sănătate, oferind tratamente eficiente și personalizate. Utilizarea sa este indicată în mod special pentru:

Tratamente pentru retenția de lichide, picioare umflate și limfedem.

Tratamente de detoxifiere pentru eliminarea grăsimilor și toxinelor.

Tratamente pentru 'picioare grele'.

Complement în tratamentele estetice pentru eliminarea grăsimilor localizate.

Îmbunătățirea circulației sanguine la persoanele cu hipertensiune și diabet.

Ameliorarea aspectului de 'piele de portocală'.

Tratament și prevenire a venelor varicoase

Stimularea sistemului circulator.

Îmbunătățirea circulației limfatice post-chirurgicale.

Tonifierea musculară.

Oxigenarea corpului.

Cu Weelko WKB002, Studio Esthétique se angajează să ofere tratamente adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client, asigurând rezultate eficiente și durabile în îmbunătățirea sănătății și esteticii corpului.

Inovație și Eficiență

Terapia cu oxigen pur și ioni negativi: Descoperă o nouă generație de tratamente faciale!

Experimentează o abordare revoluționară, simplă, practică și non-invazivă a îngrijirii pielii. Terapia cu oxigen pur și ioni negativi O2ToDerm acționează din interior și exterior pentru a revitaliza și a reda strălucirea tenului tău.

Tehnologie patentată de ultimă generație

Tratamentul O2ToDerm combină terapia cu oxigen pur și terapia cu ioni negativi, oferind o multitudine de beneficii pentru piele. Denumit și "tratamentul de sticlă" datorită efectului instant de strălucire și vitalizare, acesta utilizează:

Oxigen concentrat pur: stimulează circulația sanguină, îmbunătățește respirația celulară și regenerează celulele pielii.

Ioni negativi: cunoscuți și ca "vitaminele aerului", aceștia detoxifiază, calmează și previn îmbătrânirea pielii.

Beneficiile terapiei:

Revitalizare și hrănire în profunzime a pielii

Detoxifiere și calmare

Prevenirea îmbătrânirii premature

Îmbunătățirea răspunsului imun celular

Regenerarea celulară

Stimularea circulației sanguine

Efect de regerenare excelent după proceduri invazive

Ideal pentru tenul sensibil

Abordarea sustenabilă la nivel celular
Infuziile pure cu oxigen hiperbaric și ioni negativi oferă o soluție holistică, acționând din interior și exterior pentru a menține o piele sănătoasă și radiantă.

Recomandat pentru:

Toate tipurile de ten, în special pentru tenul obosit, tern sau sensibil

Persoane care doresc să prevină îmbătrânirea prematură a pielii

Recuperare după proceduri estetice invazive

Acnee

Pete pigmentare

Domul O2toLED

Domul O2toLED este un instrument fantastic, ce poate fi utilizat independent sau alături de aparatul O2toDerm. Atunci când este conectat la aparatul principal, acesta permite administrarea simultană a oxigenului și terapiei cu lumină LED.
Utilizat independent, domul oferă doar terapia cu lumină LED.

Sistemul dispune de 4 culori LED diferite:

Roșu: 640 nm

Albastru: 470 nm

Galben: 590 nm

Verde: 490 nm

Puteți selecta culoarea dorită înainte de tratament, iar aparatul poate fi configurat să utilizeze toate cele 4 culori pe rând în timpul unei sesiuni.

Terapie cu lumină verde

Beneficii:

Calmează pielea datorită proprietăților antiinflamatorii.

Ameliorează hiperpigmentarea.

Stimulează absorbția nutrienților în piele.

Repară pielea deteriorată.

Îmbunătățește aspectul zonei delicate din jurul ochilor.

Reduce stresul mental.

Micșorează petele solare.

Crește energia celulară și metabolismul.

Terapia cu lumină LED verde utilizează o lungime de undă specifică pentru a reduce melanina, minimizând eficient petele pigmentare și tonul neuniform al pielii. Studiile clinice confirmă eficiența acestei metode non-invazive și nedureroase, care stimulează regenerarea celulară și oferă un aspect mai uniform tenului în timp.

Terapie cu lumină galbenă

Beneficii:

Stimulează regenerarea celulară și are proprietăți antiinflamatorii calmante.

Favorizează circulația limfatică, eliminând toxinele și impuritățile din piele.

Are efect anti-aging.

Terapie cu lumină roșie

Beneficii:

Stimulează producția de colagen, esențială pentru vindecarea rănilor.

Terapia cu lumină LED roșie este utilizată și după intervențiile chirurgicale de resurfacing facial. Studiile arată că aceasta reduce roșeața, umflarea și vânătăile, accelerând vindecarea.

Terapie cu lumină albastră

Beneficii:

Lumina albastră are proprietăți antibacteriene, fiind eficientă în combaterea acneei. Prin eliminarea bacteriilor responsabile de erupții, aceasta reduce inflamația și promovează o piele mai curată și mai sănătoasă. Spuneți adio imperfecțiunilor persistente!

Oxigenul: Arma secretă împotriva acneei!

Inovație și Eficiență

Epilare definitivă cu laser inteligent: O experiență personalizată de lux cu EliteSkin Laser Platinium AI

Revoluționați-vă rutina de epilare cu EliteSkin Laser Platinium AI, primul laser din lume echipat cu inteligență artificială (IA)!
Nu este doar un simplu laser pentru epilare definitivă. EliteSkin Laser Platinium AI reprezintă o inovație tehnologică ce utilizează IA pentru a analiza pielea și părul fiecărui client, oferind o experiență personalizată, sigură și eficientă.

Cum funcționează IA în epilarea definitivă?

Analiză precisă: La începutul tratamentului, IA analizează în detaliu pielea și părul dumneavoastră. Aceasta evaluează factori precum culoarea pielii, grosimea și culoarea firului de păr, oferind informații vitale pentru stabilirea setărilor optime ale laserului.

Personalizarea tratamentului: Pe baza analizei IA, tehnologia creează un plan de tratament personalizat. Puterea laserului, lungimea undei și frecvența impulsurilor sunt ajustate automat pentru a viza eficient foliculii piloși, minimizând riscul de efecte secundare.

Monitorizare continuă: IA monitorizează constant reacția pielii dumneavoastră pe parcursul sesiunii. Aceasta poate ajusta parametrii laserului din mers pentru a asigura confortul și eficiența tratamentului.

Prevenirea efectelor adverse: Zonele predispuse la reacții adverse, precum hiperpigmentarea sau hipopigmentarea, sunt identificate de IA. Laserul este calibrat pentru a trata aceste zone cu delicatețe, minimizând riscul de apariție a efectelor secundare.

Beneficiile tehnologiei IA în epilarea definitivă:

Eficiență sporită: IA optimizează tratamentul pentru a elimina mai multe fire de păr cu fiecare sesiune, reducând numărul total de ședințe necesare.

Siguranță maximă: Personalizarea bazată pe IA reduce riscul de arsuri sau alte efecte secundare, oferind o experiență sigură pentru toate tipurile de piele.

Confort de neegalat: Ajustările automate ale laserului minimizează disconfortul asociat epilării laser tradiționale.

Rezultate personalizate: Fiecare tratament este adaptat nevoilor dumneavoastră specifice pentru rezultate optime de lungă durată.

EliteSkin Laser Platinium AI - Tehnologia de vârf la dispoziția dumneavoastră

Sondă inteligentă: Aparatul se configurează automat în funcție de caracteristicile zonei tratate, asigurând precizie maximă.

Diode laser de ultimă generație: Oferă performanțe ridicate, eliminând eficient foliculii piloși.

Lentile Zeiss de calitate premium: Focalizează precis fasciculul laser pentru rezultate optime.

Design ergonomic: Confort sporit atât pentru pacient, cât și pentru operator.

Potrivit pentru toate tipurile de piele și păr

Eficacitate pe o gamă largă de pigmenți: Spre deosebire de laserele tradiționale, EliteSkin Laser Platinium AI poate viza eficient firele de păr cu o încărcare de melanină de minim 50%.

Ideal pentru fire de păr subțiri și deschise la culoare: Tehnologia IA personalizează tratamentul pentru a obține rezultate excelente chiar și pe firele de păr mai fine și mai deschise la culoare.

Tratament delicat pentru pielea sensibilă: IA ajustează parametrii laserului pentru a asigura eficiența tratamentului pe pielea sensibilă, minimizând disconfortul.

Galerie Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Pasul tău către frumusețe începe aici

Lasă experții noștri să-ți ofere tratamentele de care ai nevoie pentru a străluci.
Rezervă-ți locul și începe transformarea!

Rezervă acum