Tel Iasi: 0745 070 441

|

Tel Bucuresti: 0726 318 786

|

E: contact@studioesthetique.ro

|

Program Iași
Luni - Duminică: 09:00 - 20:00

|

Program București
Marți - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
FAQ

Întrebări frecvente

Am adunat aici cele mai comune întrebări pe care clienții noștri le au despre serviciile noastre. Scopul nostru este de a vă oferi informații clare și detaliate pentru a vă ajuta să luați decizii informate. Dacă nu găsiți răspunsul dorit, nu ezitați să ne contactați direct!

Întrebari frecvente (FAQ) Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Epilarea definitivă cu laser este o procedură cosmetică care utilizează razele laser pentru a distrugere foliculii de păr și a împiedica regenerarea lor. Aceasta oferă rezultate pe termen lung în reducerea creșterii părului și poate fi utilizată pe diferite zone ale corpului, cum ar fi fața, axilele, zona inghinală, picioarele sau spatele.
Procedura de epilare cu laser implică utilizarea unui dispozitiv medical specializat, care emite un fascicul concentrat de lumină cu lungime de undă specifică. Această lumină este absorbită de melanina din firul de păr și este transformată în căldură, care distruge foliculul de păr de unde acesta crește.
Există mai multe tipuri de lasere utilizate în procedurile de epilare cu laser, cum ar fi diodela, alexandritul sau Nd: YAG. Fiecare tip de laser are caracteristici diferite și poate fi potrivit pentru diferite tipuri de piele sau de păr.
Pentru a obține rezultate optime, de obicei sunt necesare mai multe ședințe de epilare cu laser, deoarece părul trece prin mai multe faze de creștere în timp. Intervalul de timp între ședințe poate varia în funcție de zona tratată și de obiceiurile individuale de creștere a părului.
Înainte de a se efectua operația de epilare cu laser, este important să se efectueze o consultație preliminară cu un specialist în epilare cu laser pentru a evalua tipul de piele și de păr și pentru a se stabili planul de tratament corespunzător. Este posibil să fie necesare anumite precauții sau pregătiri înainte de începerea procedurii.
În concluzie, epilarea definitiva cu laser este o procedură populară pentru îndepărtarea părului nedorit pe termen lung. Cu toate acestea, este recomandat să se consulte un specialist și să se efectueze tratamentul într-o clinică specializată pentru a obține cele mai bune rezultate și a minimiza riscurile.

Epilarea cu laser este un procedeu medical utilizat pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp sau de pe anumite zone ale feței. Metoda folosește un fascicul de lumină concentrat și pulsant, generat de un aparat cu laser, care vizează melanina (pigmentul natural din firul de păr) și o transformă în căldură. Căldura distrugă radacina firului de păr, împiedicându-i regenerarea în viitor.
Epilarea cu laser este eficientă atunci când firul de păr are o culoare mai întunecată decât pielea, deoarece laserul vizează melanina. De asemenea, persoanele cu pielea deschisă la culoare și păr închis sunt candidați buni pentru acest tratament. Procedura poate fi folosită pentru a trata părul nedorit de pe zone precum fața, brațele, picioarele, spatele sau zona bikini.
Avantajele epilării cu laser includ: rezultate semipermanente, reducerea și chiar eliminarea creșterii părului în zona tratată, timp redus de recuperare, diminiuarea iritației pielii și a foliculitei (infecția foliculului de păr), precum și reducerea disconfortului în timpul procedurii, datorită tehnologiilor moderne care răcesc pielea în timpul tratamentului.
Este important să se efectueze epilarea cu laser în clinicile specializate, de către medici sau tehnicieni calificați, pentru a evita riscurile și complicațiile. Este posibil ca tratamentul să necesite mai multe ședințe pentru a obține rezultate optime, deoarece părul crește în cicluri și nu poate fi tratat într-o singură sesiune.

Laserul triplu diode este un tip de tehnologie utilizată în epilarea definitivă care folosește trei diode laser separate pentru a obține o epilare eficientă și durabilă.
Această tehnologie combinate trece prin trei faze diferite de raze laser pentru a penetra pielea la diferite adâncimi și a îndepărta firele de păr de la rădăcină. Aceasta asigură o epilare definitivă mai precisă și mai eficientă, întrucât acoperă o zonă mai mare și poate trata mai multe fire de păr în același timp.
Avantajele utilizării laserului triplu diode în epilarea definitivă includ:
Eficiență: Tehnologia triplu diode permite tratamentul eficient al tuturor tipurilor de păr, inclusiv părul gros și întunecat, ceea ce poate fi dificil de tratat cu alte metode de epilare definitivă.
Siguranță: Această tehnologie este mai sigură în comparație cu alte opțiuni de epilare definitivă, deoarece razele laser sunt ajustate pentru a se potrivi tipului de piele și de păr al fiecărui pacient. De asemenea, aceasta minimizează riscul de arsuri sau alte efecte secundare nedorite.
Viteză: Deoarece laserul triplu diode poate trata mai multe fire de păr în același timp și poate acoperi o zonă mai mare, epilarea definitivă poate fi realizată mai rapid și mai eficient în comparație cu alte metode sau alte tipuri de laser.
Confort: Această tehnologie este concepută pentru a minimiza disconfortul și durerea asociate cu procedurile de epilare definitivă. Anumite sisteme de laser triplu diode includ și un sistem de răcire a pielii pentru a asigura confortul pacientului.
Deși laserul triplu diode are multe avantaje în epilarea definitivă, este important să căutați un specialist în epilare definitivă cu experiență în utilizarea acestei tehnologii pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a asigura siguranța dumneavoastră.

Cea mai eficientă metodă de epilare poate varia în funcție de preferințele și nevoile fiecărei persoane, precum și de zona corpului care urmează a fi epilată. În continuare, voi prezenta un scurt rezumat al diferitelor metode de epilare menționate:
Lama de ras: Este o metodă simplă și accesibilă, dar efectul durează puțin timp. De obicei, părul reapare în câteva zile și uneori poate crește și mai gros. Utilizarea lamei poate fi adecvată pentru zone mai mici, cum ar fi axilele sau zona bikini.
Crema de epilat: Este o metodă ușoară de a îndepărta părul, iar efectul durează mai mult decât în cazul lamei de ras. Cu toate acestea, compoziția chimică a cremelor poate să irite pielea, astfel că trebuie făcută o testare prealabilă pe o mică zonă a pielii.
Epilator: Epilatoarele sunt aparate electrice care extrag părul de la rădăcină. Această metodă poate fi mai dureroasă decât celelalte, dar efectul durează mai mult, în jur de 2-3 săptămâni. Este potrivită pentru zone mai mari, cum ar fi picioarele.
IPL (Intense Pulsed Light): Aparatul IPL utilizează un fascicul de lumină intens pulsantă pentru a distruge foliculii de păr. Este o metodă mai avansată și poate fi folosită în mod eficient pe zone mai mari ale corpului. Rezultatele pot varia, dar, de obicei, este necesară o serie de tratamente regulate pentru rezultate optime.
Laser: Epilarea cu laser implică utilizarea unui fascicul de lumină laser pentru a distruge foliculii de păr. Este una dintre cele mai eficiente metode de epilare și oferă rezultate asemănătoare cu IPL-ul. Tratamentele cu laser sunt de obicei mai scumpe, dar necesită mai puține ședințe și pot oferi o epilare pe termen lung.
Pentru a alege metoda de epilare cea mai eficientă pentru tine, este important să iei în considerare preferințele personale, sensibilitatea pielii, bugetul disponibil și zona corpului care urmează a fi epilată. De asemenea, este recomandat să consulți un specialist în epilare pentru a primi sfaturi și recomandări personalizate.

Epilarea laser poate fi o soluție eficientă pentru a scăpa de foliculită. Aceasta este o afecțiune caracterizată prin inflamația foliculilor de păr, care poate apărea din cauza bărbieritului, epilării cu ceară sau altor metode de îndepărtare a părului.
Procedura de epilare laser implică utilizarea unui fascicul concentrat de lumină pentru a distruge foliculul de păr, împiedicând astfel creșterea ulterioară a firului de păr. Prin eliminarea părului de la rădăcină, se reduc șansele de apariție a foliculitei.
Este important de menționat că epilarea laser nu oferă rezultate imediate și poate necesita mai multe ședințe pentru a obține o reducere semnificativă a părului. Durata tratamentului poate varia în funcție de zona tratată, tipul de piele și culoarea părului.
Pentru a beneficia de epilare laser în tratarea foliculitei, este recomandat să consulți un specialist în dermatologie sau în epilarea cu laser. Aceștia îți vor putea oferi informații detaliate despre procedură, precum și despre costurile implicate.
De asemenea, este important să ai în vedere și adoptarea unor măsuri de prevenire a foliculitei, cum ar fi utilizarea unei lame de ras curate și sterile, hidratarea pielii și exfolierea regulată pentru a preveni blocarea foliculilor de păr.
În concluzie, epilarea laser poate fi o opțiune eficientă pentru a scăpa de foliculită.

Numărul de ședințe de epilare cu laser necesare variază în funcție de diferiți factori, inclusiv zona corpului tratată, tipul de păr și culoarea pielii. De obicei, este recomandat să se facă între 6 și 8 ședințe, la intervale de aproximativ 4-8 săptămâni, pentru rezultate optime. Însă, sunt cazuri în care pot fi necesare mai multe ședințe pentru a obține reducerea dorită a părului. Este important să consulți un specialist în epilare cu laser care să evalueze situația ta și să îți ofere un plan personalizat de tratament.

Epilarea cu laser este un procedeu prin care se utilizează energia emisă de un laser pentru a distruge foliculii de păr. Acesta este un tratament eficient și durabil pentru îndepărtarea părului nedorit.
Procedura începe prin selectarea unei lungimi de undă adecvate pentru tipul de piele și culoarea părului persoanei. În timpul tratamentului, pielea este expusă la o pulsare de laser care emite energie sub formă de lumină. Această energie este absorbită de melanina din foliculii de păr, care sunt responsabili de culoarea părului.
Când energia este absorbită, aceasta se transformă în căldură, distrugând foliculii de păr fără a afecta țesuturile înconjurătoare. În urma distrugerii foliculilor de păr, părul va înceta să crească.
Epilarea cu laser nu este un tratament permanent, dar poate oferi rezultate semnificative și pe termen lung. Pentru rezultate optime, sunt necesare mai multe sesiuni de tratament la intervale regulate pentru a trata părul în diferite stadii de creștere. În general, sunt necesare în jur de 6-8 sesiuni într-un interval de câteva luni pentru a obține rezultate durabile.

Dacă te-ai întrebat vreodată dacă epilarea definitivă cu laser este o metodă sigură, răspunsul este DA! Această procedură este una dintre cele mai sigure și eficiente metode de epilare permanentă disponibile în prezent.
Laserul folosit în această procedură este conceput să acționeze doar asupra firului de păr, fără a afecta pielea din jur. Astfel, rișcul de apariție a efectelor secundare este minim.
Totuși, este important să mergi la un specialist experimentat și bine pregătit pentru a evita complicațiile. Verifică mereu experiența și calificările specialistului înainte de a te angaja într-o procedură de epilare definitivă cu laser.
Amintiți-vă că numărul de ședințe necesare pentru a obține rezultatele dorite poate varia în funcție de tipul de piele și de păr, dar cele mai multe persoane constată o reducere semnificativă a părului după prima sesiune.
Așadar, dacă vrei să scapi pentru totdeauna de părul nedorit, epilarea definitivă cu laser reprezintă o opțiune sigură și eficientă. Ai grijă să te adresezi unui specialist de încredere și pregătit și bucură-te de rezultate durabile!
Iată câteva motive pentru care ar trebui să apelați la epilarea definitivă cu laser!
- Eliminarea permanentă a părului: În timp ce alte metode de epilare pot oferi doar o îndepărtare temporară a părului, epilarea definitivă cu laser poate obține rezultate pe termen lung. Cu fiecare ședință de tratament, firul de păr devine din ce în ce mai fin și mai puțin vizibil, până când în cele din urmă nu mai crește.
- Economisirea timpului și a banilor: Gândiți-vă cât timp pierdeți și câți bani cheltuiți lunar sau anual pe alte metode de epilare, cum ar fi cearațile sau lama de ras. În schimb, cu epilarea definitivă cu laser, veți economisi timp și bani întrucât nu va mai fi nevoie să vă ocupați constant de îndepărtarea părului.
- Procedură nedureroasă și confortabilă: Tehnologia avansată utilizată în epilarea definitivă cu laser face ca procedura să fie mult mai puțin dureroasă decât alte metode de epilare. Multe clinici oferă și opțiuni de răcire a pielii pentru a asigura un confort maxim în timpul tratamentului.
- Indicată pentru toate zonele corpului: Epilarea definitivă cu laser poate fi aplicată în aproape toate zonele corpului, inclusiv pe față, brațe, picioare, zona inghinală și chiar și pe bărbie sau gât. Astfel, veți obține o piele netedă și fără păr în toate zonele nedorite.
- Beneficii pe termen lung pentru piele: În timp, epilarea definitivă cu laser nu doar îndepărtează părul, ci poate ajuta și la îmbunătățirea aspectului pielii. Lumina laserului poate să reducă apariția foliculitei, iritaților și chiar a pigmentării neuniforme.
-Pentru un rezultat eficient și durabil, este important să căutați un specialist calificat și o clinică de încredere pentru a vă efectua procedura de epilare definitivă cu laser. Așteptăm să vă vedem la clinica noastră pentru a vă oferi rezultatele dorite și o experiență confortabilă!

Rezultate de lungă durată: Epilarea cu laser poate oferi rezultate de lungă durată sau chiar permanente. În timp ce alte metode de epilare temporară, cum ar fi raderea sau ceara, necesită o întreținere regulată, epilarea cu laser poate reduce în mod semnificativ creșterea părului și poate duce la o creștere redusă sau chiar la dispariția părului pentru mult timp.
Eficiență și rapiditate: Laserul poate trata mai multe foliculi de păr simultan, ceea ce face ca tratarea zonelor mai mari să fie rapidă și eficientă. Acest lucru înseamnă că veți economisi timp și veți obține rezultate mai bune într-un timp mai scurt.
Reducerea iritației și a inflamației pielii: Epilarea cu laser poate ajuta la reducerea iritației și a inflamației pielii cauzate de alte metode de epilare, cum ar fi raderea sau folosirea cearii. De asemenea, laserul poate fi folosit pentru a trata foliculita, o afecțiune a pielii care apare atunci când foliculii de păr sunt inflamați sau infectați.
Personalizare: Procedurile de epilare cu laser pot fi personalizate în funcție de nevoile individuale ale fiecărei persoane. Parametrii laserului, cum ar fi intensitatea și lungimea undei, pot fi ajustați pentru a obține cele mai bune rezultate pentru fiecare persoană în parte.
Nu este necesară regrowtharea părului: Înainte de o sesiune de epilare cu laser, nu trebuie să permiteți regrowtharea părului, așa cum este necesar în cazul altor metode de epilare. Acest lucru înseamnă că puteți folosi metode temporare de îndepărtare a părului înainte de procedură, cum ar fi raderea sau folosirea cearii, fără a afecta rezultatele procedurii.
Utilizare pe mai multe zone ale corpului: Epilarea cu laser poate fi utilizată pe mai multe zone ale corpului, inclusiv pe față, brațe, picioare, spate și zona bikini. De asemenea, este eficientă chiar și pe pielea sensibilă.
Nu există riscul de tăieturi sau răniri: Epilarea cu laser nu implică utilizarea unor obiecte ascuțite, cum ar fi lamele de ras sau ceara, ceea ce înseamnă că nu există riscul de tăieturi sau răniri. Aceasta face ca procedura să fie mai sigură și mai puțin dureroasă în comparație cu alte metode de epilare.
Epilarea este cu atât mai ușoară cu cât părul este mai închis: Epilarea cu laser funcționează cel mai eficient pe părul închis la culoare, deoarece pigmentul părului absoarbe mai bine energia laserului. Acest lucru înseamnă că oamenii cu păr închis la culoare pot obține rezultate mai bune și mai rapide în comparație cu cei cu păr deschis sau blond.
Procedura este nedureroasă sau ușor dureroasă: În timp ce nivelul de durere poate varia în funcție de sensibilitatea individuală și de zona tratată, majoritatea oamenilor găsesc că epilarea cu laser este mai puțin dureroasă în comparație cu alte metode de epilare, cum ar fi ceara sau raderea.
Îmbunătățirea aspectului și a încrederii în sine: Având o piele netedă și lipsită de păr poate spori încrederea în sine și poate îmbunătăți aspectul general al pielii. Epilarea cu laser poate ajuta la obținerea acestui rezultat și vă poate face să vă simțiți mai confortabil și mai încrezător în propriul corp.

Galerie Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Pasul tău către frumusețe începe aici

Lasă experții noștri să-ți ofere tratamentele de care ai nevoie pentru a străluci.
Rezervă-ți locul și începe transformarea!

Rezervă acum