Tel Iasi: 0745 070 441

|

Tel Bucuresti: 0726 318 786

|

E: contact@studioesthetique.ro

|

Program Iași
Luni - Duminică: 09:00 - 20:00

|

Program București
Marți - Sâmbătă: 08:00 - 20:00
BONJOR BEAUTY

Despre noi

Studio Esthétique este un salon de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale în inima orașului Iași. Ne-am dedicat să vă oferim cele mai avansate și eficiente soluții în domeniul esteticii și frumuseții.

Despre noi Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale
Echipa Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale
Călătoria Noastră

Inspirând frumusețe și încredere

La Studio Esthétique, călătoria noastră începe cu pasiunea și viziunea fondatoarei, Ana-Maria, care a adus tehnologia avansată a epilării definitive cu laser în inima Iașului. Dar povestea noastră nu se oprește aici. Studio Esthétique este mai mult decât un salon de epilare; este un sanctuar al frumuseții și binefacerii, oferind o gamă largă de tratamente faciale și corporale personalizate pentru a satisface nevoile și dorințele fiecărui client.

Misiunea noastră este de a vă transforma experiența de îngrijire personală, oferind nu doar soluții eficiente pentru eliminarea părului nedorit, dar și tratamente estetice inovatoare care revitalizează și întineresc. De la tratamentele faciale care redau strălucirea pielii la terapii corporale relaxante și regenerante, fiecare serviciu la Studio Esthétique este o oază de frumusețe și relaxare.

Cu un angajament neclintit pentru calitate și satisfacție, echipa noastră de profesioniști dedicată utilizează cele mai moderne tehnologii și metode pentru a vă asigura că fiecare vizită la salonul nostru este o experiență unică și memorabilă. Alăturați-vă călătoriei noastre și lăsați-ne să vă ghidăm spre o lume unde frumusețea și încrederea se întâlnesc, transformând fiecare moment într-unul de neuitat.

Vocile Clienților

Experiențele lor, promisiunea noastră

Am început epilarea definitivă la Studio Esthetique și vreau să vă spun că m-am simțit ca acasă! Fetele de la Studio Esthetique sunt profesioniste, foarte drăguțe, nu te fac să te simți incomod totul decurge super natural la ei. Recomand din toată inima serviciile lor ❤️❤️

Vanessa Giorgia

O experiența de nota 10!
Locația buna, modernă și primitoare.
Personalul extrem de amabil și bine pregătit, Diana m-a făcut sa ma simt în largul meu și am putut să-i adresez toate întrebările și curiozitățile pe care le-am avut. Aparatura este de ultimă generație și garantează rezultate foarte bune încă de la primele ședințe. Voi reveni cu siguranța pentru următoarele tratamente!

Bianca Balteanu

Studio central situat in urba, foarte chic. Am optat pentru un tratament facial (Youth Revive/ lifting facial și eliminare riduri), vroiam ceva rapid care sa mi revigoreze tenul expus la poluare, varsta si ecrane. Atat de relaxant a fost ambientul, atat de soft miscarile incat am adormit si m-am trezit ca noua, si cu tenul si cu mentalul. A doua zi, aveam fata mai luminoasa si foarte hidratata. Recomand, totul e ales in amanunt si chiar te simti ca o printesa urbana.

Anamaria Smintinica

Personal profi si foarte amabil. Echipamente de ultima generatie. Foarte chic si elegant. Super igiena. Si super promotii!

Alina Chiruta
Galeria Noastră

Descoperă lumea Esthétique

Galerie Studio Esthétique Iași servicii de epilare laser definitivă, tratamente faciale și corporale

Pasul tău către frumusețe începe aici

Lasă experții noștri să-ți ofere tratamentele de care ai nevoie pentru a străluci.
Rezervă-ți locul și începe transformarea!

Rezervă acum